• megbízható termékek • magas minőség • kiváló ár • hosszú garanciaidő

Rólunk

Kedves Ügyfelünk!

Üdvözöljük a  Kft. új webáruházában. Az évek múlásával a trendek illetve a termékek is változnak, ennek okán a webáruházunk is megújult, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljunk az Ön rendelkezésére.
Cégünk szállodák és éttermek felszerelésére szakosodott. A gyártókkal kiépített széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte nincs olyan hotelberendezési tárgy, melyet ne tudnánk partnereinknek ajánlani. Standard választékunkat úgy állítottuk össze, hogy minden vásárlónk megtalálja a neki árban és minőségben leginkább megfelelő árut.
Sikerünk kulcsa az, hogy nálunk mindig a vevő áll a figyelem középpontjában. Hasznos tanácsainkkal segíteni tudjuk a kezdő vagy már működő hoteleket.
Legfőbb célunk az, hogy kielégítsük vevőink igényeit akkor is, ha csak egy kulcskoloncra van szüksége és természetesen komplett projektek esetén is. Kiválóan szakképzett kereskedőink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, ha tanácsra vagy információra van szüksége.
Amennyiben nem talál meg minden szükséges információt honlapunkon, kérem forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen nyújtunk segítséget.

Őszintén reméljük, hogy ajánlatunk megnyeri tetszését és gyakori látogatója lesz webáruházunknak.

Baráti üdvözlettel,

Etler Pál
ügyvezető igazgató

Munkatársaink

Kedves Vásárlóink, Kedves Szállodák!

A kialakult helyzet kapcsán nehéz helyzetbe
került vendéglátó egységeknek próbálunk mi is lehetőségeinkhez mérten segítséget nyújtani.
Így számos termék árát akció keretén belül nagymértékben csökkentettük.
Speciális igényeknek is próbálunk eleget tenni
kérem ez ügyben vegyék fel velünk a kapcsolatot info@londiner.hu címen.
AKCIÓS TERMÉKEINK 
close-link