Üdvözöljük webáruházunkban!

Rólunk

Rólunk

Kedves Ügyfelünk!

Üdvözöljük a Londiner Kft. új webáruházában. Az évek múlásával a trendek illetve a termékek is változnak, ennek okán a webáruházunk is megújult, hogy a legkorszerűbb termékekkel álljunk az Ön rendelkezésére.

Cégünk szállodák és éttermek felszerelésére szakosodott. A gyártókkal kiépített széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően szinte nincs olyan hotelberendezési tárgy, melyet ne tudnánk partnereinknek ajánlani. Standard választékunkat úgy állítottuk össze, hogy minden vásárlónk megtalálja a neki árban és minőségben leginkább megfelelő árut.
Sikerünk kulcsa az, hogy nálunk mindig a vevő áll a figyelem középpontjában. Hasznos tanácsainkkal segíteni tudjuk a kezdő vagy már működő hoteleket. Legfőbb célunk az, hogy kielégítsük vevőink igényeit akkor is, ha csak egy kulcskoloncra van szüksége és természetesen komplett projektek esetén is. Kiválóan szakképzett kereskedőink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, ha tanácsra vagy információra van szüksége.
Amennyiben nem talál meg minden szükséges információt honlapunkon, kérem forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen nyújtunk segítséget.

Őszintén reméljük, hogy ajánlatunk megnyeri tetszését és gyakori látogatója lesz webáruházunknak.

Baráti üdvözlettel,

Etler Pál
ügyvezető igazgató

Rólunk mondták

0