Üdvözöljük webáruházunkban!
Hírek

Díjnyertes Valera hajszárítók

valerahír

Valera büszke arra, hogy elnyerte a „Legjobb hajszárító márka 2020” címet a független német ipari hírlevél, a friseur-intern által végzett felmérésben. Az éves felmérés a német fodrásziparban felkéri a szakembereket a szalonjaikban használt eszközökkel és termékekkel kapcsolatos tapasztalataikra, lehetővé téve számukra, hogy hat kategóriában értékeljék a legjobban képviselt márkákat.

A svájci Valera márka 1,59-es összesítéssel megnyerte a hajszárító kategóriát nemzetközi versenytársaival szemben, és különösen nagyra értékelik a minőséget, a tervezés és a szolgáltatás terén.

 

“Minden hajszárítót kézzel tesztelnek!”

A svájci termékek mindig is rendkívül jó hírnévnek örvendtek, mivel az ország a pontosság és a minőség mellett áll. A fodrászok ezt nyilvánvalóan a Valera hajszárítókban látják megtestesülni, mivel a svájci Ticino kantonban székhellyel rendelkező vállalat az első helyen végzett a hajszárítók friseur-intern partnerségi rangsorában, a tavalyi győztes Babyliss-t a második helyre szorította.

A Valerát a német-olasz Gustavo Soresina alapította Milánóban, 1955-ben. Az 1970-es évek közepén osztrák feleségével együtt Ticinóba költözött hajszárítóinak gyártására. Az évtizedek alatt a vállalat svájci minőségi normáival nőtt, és ma már a világ egyik vezető hajszárító-gyártója. A forgalom egyharmada az a) kiskereskedelmi piacon, b) szállodáknál és más szálláshely-üzleteknél és c) a fodrászpiac szalontermékeivel jön létre. A teljes forgalom körülbelül 10 százalékát Németországban érték el. Ez a német piacot az Olaszország és az USA mellett az egyik legfontosabb régióvá teszi. Ma a társaságot a második generáció, Claudio és Flavio Soresina testvérek vezetik.

A Valera hajszárítók kiváló minősítést kapnak a minőség, a szolgáltatás és a garancia kategóriákban. (lásd: table 2)

FRISEUR_news_IMG_enAz ár-teljesítmény arány 2,14. Pascal Aenishänslin, a Valera értékesítési igazgatója a tanúsítványkiosztás során kommentálta a pontszámokat:

„Tudjuk, hogy kicsit drágábbak vagyunk, mint mások. Ez így is marad. Minőséget kínálunk Svájcból. Ez azt jelenti: minden Valera hajszárítót itt, Ticinóban gyártanak, ahol a végső ellenőrzésre is sor kerül. Minden termék be van kapcsolva, és minden funkciót kézzel tesztelnek. ”

A dizájn és funkcionalitás jó minősítése kapcsán Aenishänslin elmondta:

„Különösen a Valera Salon Exclusive termékcsalád COLOR PRO LIGHT lenyűgöző formájával és funkcionalitásával: vékony fogantyú a jobb tartási kényelemért, nincs túlmelegedés a speciális lehűthető gombnak köszönhetően, nincs kábelszakadás a szabadalmaztatott három méter hosszúságnak köszönhetően forgatható Super-Flex kábel, nagy teljesítményű motor garantált 1000 óra üzemidővel, negatív ionokkal dúsított légáramlás, 470 gramm, és csak 65 dB zaj vagyis rendkívül csendes. ”

 

0